Ons Aanbod

Met een breed sportief aanbod helpt Danaï Sport u bij gewichtsverlies, verbetering van uw conditie en lichaamshouding, herstel na een operatie en ziektes en bij de voorbereiding op een specifieke sportprestatie.

Gezondheid Is Bekwaamheid Gerichtheid Exactheid

Danaï Sport biedt 1 op 1 functionele training aan, maar als u het prettig vindt is ook 1 op 2 functionele training mogelijk. U traint met z’n tweeën met een Personal Trainer en krijgt toch een persoonlijk advies, bovendien heeft u enige voordelen in de kosten.

01.

Gezondheid op maat

Danaï Sport zal met u aan tafel zitten om een specifieke training samen te stellen op basis van uw behoeftes.

02.

Bedrijfstraining

Danaï Sport bezoekt uw bedrijf voor een groepstraining en een gezond en krachtig ontbijt om uw medewerkers klaar te maken voor een inspirerende, resultaatrijke dag.

03.

Academie

Ben je geïnteresseerd in de wereld van Personal Training? Danaï Sport biedt je de mogelijkheid om je met een interne training alle benodigde kennis van PT bij te brengen.

Onze sportelementen

Hoe Het Werkt

01.

Kennismaking

Samen gaan wij aan tafel voor een kennismakingsgesprek. Hiermee zullen wij uw behoeftes in kaart brengen.

02.

Maatwerk

Op basis van uw behoeftes stelt Danaï Sport een programma op wat speciefiek gericht is op uw doelen en wensen.

03.

Uitvoering

Door middel van het op maat gemaakte programma gaan we aan de slag met het behalen van de opgestelde doelen.

04.

Resultaat

Danaï Sport begeleidt u volledig door uw programma heen om alle resultaten zo optimaal mogelijk te behalen.

Hoe het werkt

01.

Kennismaking

Samen gaan wij aan tafel voor een kennismakingsgesprek. Hiermee zullen wij uw behoeftes in kaart brengen.

02.

Maatwerk

Op basis van uw behoeftes stelt Danaï Sport een programma op wat speciefiek gericht is op uw doelen en wensen.

03.

Uitvoering

Door middel van het op maat gemaakte programma gaan we aan slag met het behalen van de opgestelde doelen.

04.

Resultaat

Danaï Sport begeleid u volledig door uw programma heen om alle resultaten zo optimaal mogelijk te behalen.

Een half jaar na een gecompliceerde schouderbreuk wisten ziekenhuis en fysiotherapeut eigenlijk niet zo goed wat ze met mijn beperkte mobiliteit aan moesten. Ik raakte van de regen in de drup, hardlopen kon ik tot mijn grote frustratie ook al helemaal niet meer. Op aanraden van een vriendinnetje, die al jarenlang naar volle tevredenheid met Ronald traint, ben ik na zijn zorgvuldige intake gestart met mijn intensieve trainingstraject. Met een heel dedicated trainingsprogramma, volledig gebasseerd op mijn beperkingen en wensen stond ik binnen 3 maanden weer zelfverzekerd op mijn skietjes en kon ik weer gaan hardlopen. Ik train nu, 2 jaar later nog steeds bij Ronald. Mijn mobiliteit is helemaal terug, voel me super fit, helemaal dankzij zijn deskundige begeleiding ben ik Ronald super dankbaar en kan hem alleen maar van harte aanbevelen.
Mijn naam is Rob Gerlag, 67 jaar en woog 160 kg. Ik kreeg van mijn huisarts te horen dat ik een gezonde dikke man ben en kreeg overal pillen voor. De maat was vol toen ik van mijn fiets viel en zag hoe een vrouw en 3 tieners mij overeind moesten helpen. In februari was ik gestart bij Ronald en na 3 maanden was er al 25 kg af. Met het advies van Ronald bleef ik bij Danaï Sport door trainen en na 11 maanden tijd, ja je leest het goed, ben ik 47 kg afgevallen van de 160kg naar 113kg. Met heel veel dank aan Ronald van Danaï Sport. Ik ga nog door tot ik mijn streefgewicht van 100kg bereik.
Ik kan wel zeggen dat ik mezelf weer opnieuw heb ontdekt op het gebied van sport, beweging en voeding. Ronald Daems is een betrouwbare partner met veel oog voor mijn persoonlijke situatie. De contacten verliepen altijd op een plezierige wijze waarbij Ronald een goede stimulator was van het steeds verleggen van mijn grenzen. Ik wil Ronald dan ook van harte bedanken voor zijn inzet, betrokkenheid en professionaliteit. Het resultaat is vele malen meer dan ik vooraf had verwacht en daarom stuur ik nu iedereen naar Danaï Sport voor personal training. Voor het geval je dit leest, stop met twijfelen en ga ervoor.