Join the PT world

Danaï Sport biedt jou de mogelijkheid om je kwaliteiten als Personal Trainer te verbeteren.

Volg je passie

Personal Trainer worden op hoger niveau? Volg dan nu onze academie en krijg toegang tot gevorderde kennis en ervaring.

Verkopen

Het klinkt gek, maar het belangrijkste onderdeel als Personal Trainer is het kunnen verkopen van je dienst. Wij gaan je hierbij volledig ondersteunen.

Omgaan met je cliënt

We leren je over cliëntgerichtheid en het opstellen en behalen van gerichte targets.

Afsluiting

Last but not least; het is enorm belangrijk om het juiste contract met je cliënt af te sluiten. Hierbij ga je kijken wat de cliënt nog nodig heeft om de targets 110% te behalen.

Je diploma gehaald! Hoe nu verder?

Personal Training op hoger niveau

Eindelijk is het zover, je hebt je diploma voor Personal Trainer gehaald. Een mooie titel, maar wat is dan de volgende stap?

Even wat vrienden en kennissen trainen, maar wat is de volgende stap? Ga je in loondienst en het uurloon delen of afgeven? Ga je verder op zelfstandige basis? Misschien een bedrijf starten? Of een eigen praktijk? Er zijn veel mogelijkheden om jezelf kenbaar te maken, via de socials, met flyers, een website, advertenties, naamkaartjes, en ga zo maar door. Dat vraagt om investeringen en veel moeilijke beslissingen. Tijdens de ééndaagse training helpen we je met al deze vragen.

Het programma

Tijdens een ééndaagse training word je volledig ingewijd in het goed kunnen verkopen van diensten, het omgaan met cliënten en het opstellen en behalen van de targets van je cliënten. 

Voor maar €995 is het volgende inbegrepen

Verzoek tot deelname