Onze visie

Danaï Sport ziet Personal Training als een kans voor iedereen om functioneel en op een uitdagende manier aan een gezond lichaam te werken.

Laten we samen op avontuur gaan

Het bereiken van een gezonde, sportieve leefstijl is de missie van Danaï Sport. Beweging, voeding en zuurstof zijn daarbij de belangrijkste pijlers.

Onze kernwaardes

De Personal Trainers, met een wetenschappelijke achtergrond, bespreken uw leefstijl en wensen en stellen een persoonlijk programma voor u op.

Beweging

Beweging is uiteraard essentieel voor een gezonde leefstijl. Onze Personal Trainers maken in combinatie met voeding een voor u op maat gemaakt programma.

Voeding

Om tot een nieuwe, gezonde(re) leefstijl te komen, is een aangepast voedingsprogramma noodzakelijk. Wij kiezen via het voedingsprotocol voor een gezonde, natuurlijke leefstijl waarbij geluisterd wordt naar de werkelijke behoeftes van het menselijk lichaam.

Zuurstof

Zoals het logo al verraadt, is ons handelsmerk zuurstof. Dat klinkt misschien gek, want iedereen weet dat we zonder zuurstof niet kunnen leven; maar we staan er zelden bij stil dat zuurstofinname veel invloed heeft. In onze trainingen zal duidelijk worden dat zuurstof de sleutel tot succes is.

Video afspelen

Onze Missie

Danaï Sport ziet Personal Training als een kans voor iedereen om functioneel en op een uitdagende manier aan een gezond lichaam te werken. Daarnaast biedt het ook mensen met specifieke wensen een programma dat daarbij aansluit. Zo heeft Danaï Sport in het verleden al succesvol ervaring opgedaan met jongeren met een verstandelijke beperking (Syndroom van Down), maar ook met sporters met een lichamelijke beperking zoals Merijn Koek. Zijn voorbereiding op de Paralympische Spelen bij Danai Sport is tot nu toe de kroon op dit werk. Bekijk meer

De mogelijkheden